כבכל שנה, אנו מציינים את שבוע ו"נשמרתם". במהלך שבוע זה אנו מעלים לסדר היום החינוכי את הצורך למודעות ושמירה על עצמינו בשני תחומים מרכזיים: 
1. מניעת הטרדות ופגיעות מיניות- באמצעות העלאת המודעות לנורמות התנהגות, שמירה על עצמי, זיהוי נורות אזהרה בקשר, פיתוח אסרטיביות ועוד. 
2. גלישה בטוחה- להגברת מודעות התלמידים לשימוש בטוח, נבון ואחראי באינטרנט ובסמארטפונים. 
בעקבות העובדה כי ילדים ובני נוער רבים, החווים פגיעה או התעללות, אינם פונים לעזרה, ושלמבוגרים, הורים כמורים, יש אפשרות להשפיע על הבחירה של הילד באם לפנות לעזרה. בחרו במשרד החינוך להתמקד בנושא: 'פניה לעזרה בעת פגיעה'.

הבנות עברו סדנאות, שיעורי יועצת ושיעורי חינוך  שעסקו בחשיבות הפניה לעזרה בזמן מצוקה ובעידודה ע"י עידוד קשר של קרבה ואכפתיות, וביכולת שלנו כחברה להושיט עזרה לחברה במצוקה כחלק מלקיחת אחריות על מה שקורה במרחב הכיתתי ובמרחב הרשת מתוך אמונה ביכולת של התלמידות להשתמש בכוחות שלהן באופן מושכל וחיובי. 
בנות כיתה ח' ו- י' השתתפו בסדנאות של המרכז לסיוע לנערות דתיות.  הסדנאות עסקו במניעת הטרדות. הבנות והמחנכות ציינו שהסדנאות היו משמעותיות ביותר. 

בנות התיכון שמעו בשעות הערב בפנימייה שיחה מפי יניב לחמני ממדרשת מעלה חבר.  השיחה עסקה בסכנות הטמונות באינטרנט ועל דרכים שונות להימנעות מפגיעה ברשת. 
בנות כיתות י"א ו- י"ב שמעו שיחה מרתקת ולא פשוטה מפי נציגות ארגון "יד לאחים".  אל האולפנה הגיעה שולי, אישה יהודיה שהתאסלמה ונישאה לערבי, ולאחר מספר שנים עזבה אותו וחזרה ליהדותה.  שולי סיפרה לבנות את סיפורה האישי הכואב. יחד איתה הגיעה גם העובדת הסוציאלית שליוותה אותה מטעם הארגון ושתיהן פרשו בפני הבנות את המורכבות של התהליך שאותו עברה שולי.